No-Worries mate!

 

No worries in je vakantie, mate!

Tijdens de schoolvakanties is het een vrolijke boel op Partingoli. Wij kijken er altijd naar uit als de kids Partingoli overnemen en zonder zorgen genieten. Maarre, vaders en moeders, jullie zijn toch ook op vakantie? 

Wat hebben we jullie te bieden?

We hebben twee soorten vakantiehuizen; 4 persoons met twee slaapkamers en 6 persoons met drie slaapkamers. De vakantiehuizen hebben een goed ingerichte keuken, een badkamer waarvan sommige met een bad en een privétuin of terras.

Yep, wij zijn echt kidsproof

Het No-Worries pakket

Aankomen na een lange reis en het enige wat je hoeft te doen is je auto leeg halen en je koffers uit te pakken. Daarna nog even genieten aan het zwembad tot het eten klaar is. Alleen maar aanschuiven en je laven aan Italiaanse lekkernijen. zo stel jij je het beging van je vakantie toch voor? No worries mate!

Drie maaltijden inclusief

Op je aankomstdag organiseren we een welkom-aperitief, niet zomaar een aperitief, maar een maaltijd. je hoeft op de dag van aankomst alleen je koffer uit te pakken.
Als je zondagmorgen wakker wordt hebben we een picknickmand met het ontbijt voor de deur gezet met verse broodjes, koffie, thee en sap. En een zoete lekkernij!
Woensdag gaan we pizza’s bakken en op vrijdag bereiden we verse pasta. En de maaltijden zijn inclusief wijn, bier, koffie en limoncello! No worries mate!

 

partingoli-welkom-de-plek-voor-jouw-vakantie-in-toscane

Handig om te weten

– Je kan bij ons een wasje doen voor €5.
– Je kan bij ons dagelijks verse broodjes bestellen.
– Tijdens de schoolvakanties kan je alleen maar boeken van zaterdag tot zaterdag. je mag korter blijven, maar dan betaal je wel de hele week.
– Meegebrachte drankjes nuttigen in je vakantiehuis of tuin is natuurlijk geen enkel probleem. In de gezamenlijke ruimten en op het terras vragen we je drankjes van Partingoli te gebruiken. (tegen een schappelijke prijs)
– Op Partingoli verkopen we olijfolie en wijn en wat leuke souvenirs voor thuis.
– De boeking is op basis van onze algemene voorwaarden.

En wat kost dat?

Naast de huursom van je gekozen vakantiehuis boek je dan extra een No-Worries pakket voor;
Twee volwassenen en twee kinderen (5-14)  € 240 per week
Twee volwassenen en drie kinderen (5-14)   € 300 per week

Andere gezinssamenstelling prijs op aanvraag

filmpje kijken
beschikbaarheid
vakantiehuizen
reserveren