Privacybeleid – Partingoli.com

 

Ons belangrijkste doel is om jullie te laten genieten van een kindvriendelijke vakantie in Toscane maar daarvoor hebben we wat persoonsgegevens nodig

Wij gaan graag netjes om met jullie persoonsgegevens. Hoe wij dat doen, lees je hieronder.

____

Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens heel serieus. Partingoli zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Wij gebruiken je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor jullie ze hebben verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. Partingoli wordt beheerd door Martijn & Angelique Bak, zie contactgegevens

Onze contactgegevens

Partingoli

Martijn & Angelique Bak

Via di Partingoli 1, 50018, Scandicci, Italië

+39 338 3829 529 (Martijn)

+39 327 7590 634 (Angelique)

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Welke gegevens verzamelen we?

Wanneer je op de pagina reserveren je naam, telefoonnummer en eventuele tekst met een vraag invult, lezen wij die gegevens. Wanneer het niet tot een reservering komt worden de gegevens per direct verwijdert uit ons mailsysteem.

Als het wel tot een reservering komt vragen nog een aantal persoonsgegevens extra en dat zijn de volgende:

  • Naam & geb. datum van de Hoofdboeker
  • Nummer van ID-bewijs (paspoort of rijbewijs)
  • Namen en geb.data van de reisgenoten
  • Adres, PC en woonplaats, land.

Bij een nieuwsbrief vragen we alleen je mailadres en je voornaam.

 

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?

Wij gebruiken alleen de gegevens die jullie ons zelf verstrekt hebben. Deze gegevens hebben wij nodig om je aanvraag voor een reservering goed te kunnen behandelen en beantwoorden.

De persoonsgegevens bij een reservering zijn nodig voor het systeem van de provincie Firenze om de toeristenbelasting te kunnen bepalen. Dit is een beveiligde en versleutelde website waar alleen wij jullie gegevens kunnen invoeren.

Daarnaast zullen wij jullie postadres gebruiken voor het verzenden van verjaardagskaarten. Jullie emailadres (opgegeven bij de reservering) wordt alleen gebruik voor informatie verstrekking gerelateerd aan jullie reservering.

Bij de nieuwsbrief vragen alleen een voornaam en een emailadres dat jullie zelf hebben ingevuld en geverifieerd wordt. Daarna gebruiken we deze gegevens alleen voor het verzenden van de nieuwsbrief. Je kunt op ieder moment naar keuze je weer uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Welke gegevens slaan wij op?

  • Voor- en achternaam, zodat wij weten wie jij bent.
  • Emailadres, zodat wij jouw reserveringsbevestiging en later ook de tweede factuur zo snel en gemakkelijk mogelijk bij de juiste persoon.
  • Telefoonnummer, om je eventueel te kunnen informeren over je aanvraag of op het laatste moment gewijzigde informatie te kunnen doorgeven.
  • Adres, postcode en woonplaats, om nog eens een leuke kaart te kunnen versturen voor de verjaardag van de kinderen.

Met welke systemen werken we?

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in het emailsysteem waar wij mee werken: Microsoft Outlook en voor de nieuwsbrief bij Laposta.nl. Meer informatie over het privacy beleid van LaPosta.nl vind je hier https://laposta.nl/privacy-statement

Uitschrijven

Heb je je ingeschreven voor de nieuwsbrief, maar wil je in de toekomst geen email meer van ons ontvangen? Dan kan je je altijd met één klik op een link weer uitschrijven. Je vindt de link onderaan elke email. Of je neemt gewoon even contact met ons op. Jouw emailadres wordt dan onmiddellijk uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Beveiliging gegevens

Er zijn passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door ons website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt, wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen, kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Onze website is gekoppeld met Google Analytics. Je IP-adres wordt gemaskeerd en er is een verwerkingsovereenkomst getekend met Google dat er geen data wordt doorgestuurd voor aanvullende Google-diensten. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Cookies worden gebruikt voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren.

Bewaartermijnen

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze nieuwsbrief, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het einde van de desbetreffende maand uit het systeem zijn verwijderd. De gegevens in ons boekhoudsysteem bewaren we tenminste 10 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichtingen te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

Je hebt ook het recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Vragen en feedback

Wij controleren regelmatig of wij aan dit privacy beleid voldoen en volgen de regelgeving hierover op. Als je vragen hebt over dit privacy beleid, kun je contact met ons opnemen: Angelique – contact@partingoli.com

____

Wij hopen je hiermee voldoende op de hoogte gesteld te hebben en wij hopen dat je nog lang geniet van onze droomplek en/of van beelden daarvan!

 

Vriendelijke groet,

Partingoli,

Martijn & Angelique Bak