VAKANTIEHUIS GEPPETTO

Geppetto-for-web

 Terug naar het overzicht
 Plattegrond

Vakantiehuis Geppetto ligt naast het vakantiehuis Pinocchio en heeft ruimte voor 5 personen.

De begane grond

De lichte en ruime woonkeuken is goed uitgerust om heerlijk Italiaans te koken. Er is een magnetron aanwezig, maar geen oven of vaatwasser.
Vanuit de woonkeuken kom je door de dubbele deuren direct op het terras op waar je heerlijk kunt relaxen. Vakantiehuis Geppetto is geschikt voor 2 volwassenen en maximaal 3 kinderen.

De eerste verdieping

De trap is boven en onder voorzien van traphekjes. Boven bevinden zich een ruime slaapkamer met een dubbelbed en een slaapkamer met drie losse bedden. Ook bevind zich op deze verdieping een ruime badkamer met douche/bad en toilet.

Het lijkt kleiner dan de andere vakantiehuizen, is dat zo?

De totale oppervlakte is 72m², in vergelijking met bijvoorbeeld Il Grillo (90m²) is die inderdaad kleiner. De woonkeuken is echter ruim van opzet en heerlijk licht. en wacht maar tot je de kamers boven ziet!

Een ander terras dan de andere vakantiehuizen

Vakantiehuis Geppetto ligt aan dezelfde zijde als ons huis en vakantiehuis Pinocchio. Voor het vakantiehuis hebben we een ruim terras met een grote loungebank gecreëerd. Het terras is afgezet met een schutting van wilgentakken en grote planten. Een tafel om aan te knutselen en te eten en twee grote parasols zorgen voor voldoende schaduw. We garanderen je  het beste uitzicht voor de mooiste zonsondergangen die je ooit hebt gezien!

Beide kamers hebben heerlijke zachte bedden.
Eén badlaken en één handdoek per persoon.
De slaapkamer is voorzien van een ventilator en horren.
In Geppetto staan 5 bedden. 2 in de master bedroom en drie in de kinderslaapkamer.

Klinkt goed! Mag ik wat afbeeldingen zien?

filmpje kijken
beschikbaarheid
vakantiehuizen
reserveren