ONZE VAKANTIEHUIZEN

2 KAMERS | MAXiMAAL 4 PERSONEN
2 KAMERS | MAXiMAAL 4 PERSONEN
3 KAMERS | MAXiMAAL 5 PERSONEN
3 KAMERS | MAXiMAAL 6 PERSONEN
2 KAMERS  | MAXiMAAL 5 PERSONEN
2 KAMERS | MAXiMAAL 4 PERSONEN
3 KAMERS | MAXiMAAL 6 PERSONEN
HiER ViNDT JE ALLE PRijZEN


Comfortabel en kindvriendelijk 
geschikt voor 4 tot 6 personen.

De huizen zijn gebouwd in traditionele Toscaanse stijl met terracotta tegels en zware houten balken. De dikke muren, waarvan sommige wel een meter dik zijn, zorgen voor een natuurlijke koeling tijdens de hete Toscaanse zomers.

Lekker slapen

Om lekker te kunnen slapen hebben we plafondventilators voor extra verkoeling, grote klamboes tegen de muggen en houten luiken voor de ramen. En slapen zal je zeker met de oorverdovende stilte van de nacht.

In elk vakantiehuis is er 1 slaapkamer ingericht voor de ouders met een dubbelbed en in de andere slaapkamer(s) staan losse bedden.

Badkamer

Sommige badkamers beschikken over alleen een douche, andere hebben een bad. We hebben het per vakantiehuis voor je omschreven.

Kokkerellen

Voor je kookgemak hebben we de keuken ingericht met alles wat je nodig hebt tot een kaasschaaf en knoflookpers aan toe. De keukens hebben geen oven of vaatwasser, dus kan je weer ouderwets gezellig met het hele gezin de afwas doen! 🙂 

Gezellig

Wil je wat meer privacy, dan kan je heerlijk genieten van het uitzicht vanuit je tuin. Maar het is natuurlijk veel gezelliger om samen met de andere gasten een drankje te drinken op ons terras.

Handig voor je kindjes

Voor je kindjes hebben we de vakantiehuizen een naam gegeven van een van de karakters van Pinocchio, zo kunnen ze meteen het vakantiehuis terugvinden. Pinocchio en zijn vriendjes spelen een centrale rol op Partingoli.

Goed verhaal! Maar hoe werkt het zoeken?

Bovenaan de pagina vindt je vierkante knoppen met de namen van de vakantiehuizen. Als je erop drukt kan je zien voor hoeveel personen het vakantiehuis geschikt is. Daaronder vindt je een knop die je naar het appartement brengt.

Op de pagina van het vakantiehuis Vind je de volgende knoppen:

Met deze knop keer je terug naar deze pagina.
 Hier vindt je een plattegrond van het vakantiehuis.
    En hier vindt je foto’s van het vakantiehuis

En als je door scrollt naar beneden, dan zie daar 4 knoppen waar je nog wat filmpjes kan kijken over Partingoli en over ons, je vind er een link naar de beschikbaarheid en natuurlijk reserveren voor de leukste vakantie van je leven!

KLiK OP DE KNOP OM TE
iS JOUW FAVO VAKANTiEHUIS BESCHiKBAAR?
VEiLiGE EN KiNDVRiENDELijKE VAKANTiEHUiZEN
RESERVEER HiER JE VAKANTiEHUiS